Tuesday, 30 July 2013

SARINGAN KHAS TAHUN 3 2013

Posted by armawati at 20:58
   Bertarikh 23hb Julai yang lepas seramai 38 orang murid Tahun 3 telah menduduki Saringan Khas. Oleh kerana `KHAS`nya, maka murid – murid Tahun 3 pun menjalani Instrument tersebut di dalam dewan peperiksaan ala – ala peperiksaaan UPSR yang sebenar. Kelassss gitu!
  Guru – guru yang terlibat adalah En. Ramli B. Hamid & En. Sufian B. Zabidi      (guru Literasi) manakala guru Numerasi ialah En. Mohd Faizal B. Yusof termasuklah saya Guru Pemulihan Khas merangkap Setiausaha LINUS sambil dipantau oleh GB kami Pn. Hasnah Bt. Abdul Kadir. Jangan main-main tau!!
   Jadual Saringan Khas telah ditampal di pintu dewan dan ditandatangani dan disahkan oleh P.K Pentadbiran, Tn. Hj. Muhammad Sofian B. Zainal. Sesi pertama bermula dengan Instrument Literasi bermula dari jam 8 pagi hingga 8.30 pagi dan Instrument Numerasi mengambil tempat pada jam 9 pagi hingga tamat ½ jam kemudian.
    2 orang guru Literasi berkawal ketat seperti yang `diarahkan` di dalam surat pekeliling dari PPD pada sesi pertama, kemudian saya dan cikgu Faizal mengambilalih tugas tersebut pada sesi berikutnya.
          Hasil daripada data yang diperolehi hanya seorang murid yang tidak melepasi / menguasai Saringan Khas tersebut iaitu SITI MAHEZA BT. HAMID  dari kelas 3 UTM. Anak murid saya la tu... suruh ulang sekali lagi dah banjir kelas dibuatnya. Data – data nie guru LINUS yang buat, saya cuma key in data dan emelkan kepada Unit LINUS kemudian forward kepada pihak sekolah... senangkan keje saya? HAH! Dia lah?!!

0 comments:

Post a Comment

 

Singgah la sat... Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea